sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tokon alkeet 2

Viikon aikana treenasin silloin tällöin perusasentoa ja seuraamista Avan kanssa, ja toisella kurssikerralla sain huomata, ettei treeni ollut mennyt ihan hukkaan. Varsinkin seuraamisessa oli tapahtunut iso harppaus viikon takaiseen, ja Ava teki pari kertaa hienosti kontaktissa myös täyskäännöksen vasemmalle, vaikkemme olleet harjoitelleet sitä juurikaan kotona. Nyt, kun treenipaikkakin oli jo tuttu, oli Ava muutenkin levollisempi ja pystyi keskittymään hieman edelliskertaa paremmin.
Treenit itsessään olivat melkein kopio ensimmäisistä treeneistä, mutta alun perusasentoharjoittelua ei tehty, vaan otettiin yhteinen paikkamakuu koemaisesti eli niin, että kukin käski vuorollaan koiransa perusasennosta maahan ja jonkin ajan päästä taas perusasentoon. Avaa inhotti ensin märkä maa, mutta kun myöhemmin treenien aikana harjoittelimme sen kanssa maahanmenoa, sujui se jo paljon paremmin. Pari kertaa harjoittelin Avan kanssa seuraamispujotteluvuoroa odotellessa kaukokäskyjä, ja ainakin kun välimatka oli vielä lyhyt, se reagoi käskyihin mielestäni ihan kivasti.
Myös luoksetulo sujui tällä kertaa hieman paremmin. Ainoastaan lopun perusasento jäi vinoksi, mutta senkin Ava käskystä korjasi. Kokonaisuudessaan treeneistä jäi kyllä tosi hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti